Opdrachtgever

Philip Schippers | Osteopaat

Ruimtes

Praktijkruimte

Jaar uitvoering

2017

Projecttaken

| Interieurontwerp |

Opdracht omschrijving

Philip Schippers osteopathie was op zoek naar een professionele, natuurlijke en prettige behandelruimte. In de ruimte waren een aantal vaste elementen aanwezig die moesten blijven.  Afscherming van de ruimte ivm privacy van zijn patienten was belangrijk in het ontwerp. Er was voor het ontwerp een beperkt budget beschikbaar. De Binnenstudio adviseerde een natuurlijk ogende vloer van TFD, gecombineerd met een blauwe kleur op de muur en lichtgrijze basis. Aangevuld met aanwezige de grenen meubels vormt dit een warm, fris en professioneel interieur.

De Binnenstudio creëerde en realiseerde:

  • Indelingsadvies
  • 3D ontwerp
  • Kleuradvies
  • Meubelkeuze
  • Materiaaladvies
  • Stylingsadvies