Blog

Scandinavisch kerstinterieur

Scandinavisch kerstinterieur

Vier de kerst eens keer in andere stijl. Leg de glimmende kerstballen, slingers en overtollige versiering maar op zolder. De Scandinavische stijl is juist het tegenovergestelde van de kerststijl die de meeste mensen in hun hoofd hebben. Een Scandinavisch kersthuis is versierd met rustige, overzichtelijke, sfeervolle en basic kerstversiering.

Lees meer
Kantoor inrichten

Kantoor inrichten

Een sfeervol en prettig ingericht kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en verhoogd de productiviteit. Het juiste interieur hiervoor te creëren vraagt om doordachte keuzes. Om u hierbij op weg te helpen geven wij u graag een paar tips.

Lees meer
Hoe de juiste meubels kiezen

Hoe de juiste meubels kiezen

U wilt uw interieur een oppepper geven. U bent toe aan nieuw meubilair. U bent niet tevreden over uw huidige interieur en wilt hierin meubels gaan vervangen. In welk van de bovenstaande situatie u ook bevind, het is belangrijk met een goed plan de meubelwinkels binnen te stappen. Om met succes te slagen met de aankoop van uw nieuwe meubels, delen wij hier ons stappenplan.

Lees meer
Uitnodigende kantine creëren

Uitnodigende kantine creëren

Een uitnodigende, prettig ingerichte kantine is dé plek voor een ontspannende werkonderbreking. De werkinspanning van uw medewerkers kost energie. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat het energieniveau weer op pijl komt. Dat het personeel zichzelf kan opladen om weer met frisse energie aan de slag te gaan. Een rustmoment tijdens de pauze verhoogt de productiviteit na de (lunch)pauze. Een break nemen van de werkzaamheden is zowel goed voor het brein als voor het lichaam. Als werkgever is het dan ook belangrijk om het nemen van pauze te stimuleren. Hiermee draagt u zorg voor uw medewerker én voor uw bedrijf. Hoe u een uitnodigende kantine inricht leest u in deze blog.

Lees meer
Kleuren kiezen voor het interieur

Kleuren kiezen voor het interieur

Kleuren kiezen voor het interieur vinden veel mensen lastig. Een kleur die bij een ander prachtig staat, valt bij u thuis op de muur tegen. De keus in kleuren is zo groot, dat u daardoor keuzestress kunt ervaren. Om toch thuis te komen met de juiste kleur, geven wij u een aantal handige tips

Lees meer
Inspirerende vergaderruimte inrichten

Inspirerende vergaderruimte inrichten

De meeste vergaderruimtes zijn saaie, zakelijke ruimtes waar inspiratie en creativiteit ver te zoeken is. Jammer want hierdoor worden de vergaderingen en overleggen er niet productiever op. Met de juiste inrichting van uw vergaderruimte kunt u ervoor zorgen dat u de ruimte op meerdere manieren kunt gebruiken. Tevens kan het een plek worden waar creatieve ideeën naar voren komen, effectief overleg plaats vindt en de bedrijfscultuur versterkt wordt.

Lees meer
Indelingsplan | Hoe deel ik mijn woning in?

Indelingsplan | Hoe deel ik mijn woning in?

U hebt een nieuw huis gekocht en bent aan het puzzelen over hoe u deze wil gaan indelen, waar wat moet komen en welke meubels u waar wilt neerzetten. Of u hebt verbouwplannen en uw huis krijgt daardoor meer/andere mogelijkheden. Om tot een ideale indeling te komen is het belangrijk dat de ruimte, de meubels, de functies en de sfeer een geheel gaan vormen. In dit artikel geven wij 7 tips om tot de ideale indeling te komen.

Lees meer
Prettige wachtruimte inrichten

Prettige wachtruimte inrichten

Uw klanten, cliënten of bezoekers ontspannen laten wachten is prettig voor hen en voor u. De meeste mensen die in een wachtruimte plaats moeten nemen voelen zich niet erg op hun gemak, ze zijn gespannen of gestrest voor de afspraak. Ze hebben het druk en vinden wachten zonde van hun tijd. Een goed ingerichte wachtruimte kan de gemoedstoestand van u klant of cliënt positief beïnvloeden. Daarnaast is de wachtruimte samen met de entree het visitekaartje van uw bedrijf. Het gevoel wat uw bezoeker in uw wachtruimte of ontvangstruimte krijgt is van invloed op het verdere bezoek van uw bedrijf. Om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te laten zijn voor uw klant, bezoeker of relatie, geven wij u hier 7 tips.

Lees meer
Moodboard maken? Zo doet u dat!

Moodboard maken? Zo doet u dat!

Een moodboard is de basis van uw interieurplan. Wanneer u een moodboard hebt gemaakt dat helemaal past bij het eindresultaat dat u voor ogen hebt, dan hebt u een leidraad voor uw vervolgkeuzes bij uw interieurontwerp.

Lees meer
inrichten van klein huis of appartement

inrichten van klein huis of appartement

Niet iedereen heeft een grote woning of grote kamers. Klein wonen stelt u dan voor uitdagingen. U zult creatief en inventief met de ruimte om moeten gaan. Daarom geven we u hier 7 slimme tips om meer ruimte te creëren wanneer u klein woont. 1| Maak bewuste keuzes Wil...

Lees meer