Entree en receptie Accountantskantoor Kollum

Opdrachtgever
Accountantskantoor Ahead Kollum

Ruimte(s)
Entree | Receptie | Trap | Gangen | Toiletten

Projecttaken
Interieurconcept | Interieurontwerp | Verlichtingsplan | Kleuren & materialen | Maatwerk

Opdracht omschrijving

Het monumentale pand van accountantskantoor Ahead in Kollum werd helemaal gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. De Binnenstudio werd gevraag om het hele interieur van een moderne look te voorzien die past bij de monumentale uitstraling van het pand en de werkzaamheden van het kantoor. De entree en receptie met hoge industriele deuren, maatwerkbalie van oude balken en een doorlopende vloer zijn een echte eyecather geworden. Gecombineerd met de authentieke balken en warme kleuren is dit een prettige ontvangstruimte geworden. De maatwerk trap met opbergruimte verbind de algemene ruimtes beneden met de kantoren boven en past mooi in het geheel.

 

  • Indelingsplan
  • 3D impressie
  • Kleurenplan
  • Verlichtingsplan
  • Ontwerp maatwerk meubels
  • Ontwerp trap
  • Meubeladvies
  • Materiaaladvies