Entree met Receptie Vako Kozijntechniek

Opdrachtgever
Vako Kozijntechniek bv Bolsward

Ruimte(s)
Entree | Lunchruimte | Trap | Gangen | Toiletten

Projecttaken
Interieurconcept | Interieurontwerp | Verlichtingsplan | Maatwerk

Opdracht omschrijving
De inrichting van Vako Kozijntechniek Bolsward dateerde nog uit eind jaren 70. De Binnenstudio werd benaderd om het verouderde interieur een nieuwe en moderne look te geven. In de eerste fase hebben we een nieuwe entree met receptie ontworpen. De hele indeling ging hier op de schop. De nieuwe trap met de houten wand zijn een echte eyecatcher geworden en passen helemaal bij de identiteit van het bedrijf dat hoofdzakelijk met hout werkt. Door deze blikvanger komen gasten en bezoekers heel anders binnen. Daarnaast kreeg de receptie een centralere en meer logischer plek. Door de veranderde indeling kon er achter de receptie een extra lunchruimte worden gerealiseerd.

  • Indelingsplan
  • 3D impressie
  • Kleurenplan
  • Verlichtingsplan
  • Ontwerp maatwerk meubels
  • Meubeladvies
  • Materiaaladvies