bedrijfsverzamelgebouw Leeuwarden

Opdrachtgever
Bedrijfsverzamelgebouw Voel je goed centrum Leeuwarden

Ruimte(s)
Multifunctionele ruimte | Wachtruimte | Lunchruimte | Gangen

Projecttaken
Interieurconcept | Interieurontwerp |  Ondersteuning tijdens realisatie

Opdracht omschrijving
De inrichting van de algemene ruimtes in Het Voel Je Goed Centrum in Leeuwarden dateerden nog uit de tijd dat in dit pand een school gevestigd was. De Binnenstudio werd gevraagd om mee te denken hoe dit verouderde interieur een nieuwe en passender look kon worden gegeven. In samenspraak met de huurders van het pand, werd gekozen  voor het overkoepelende thema ‘old school’. Dit past zowel bij de oorspronkelijke bestemming van het pand als bij de werkzaamheden die er nu plaats vinden. De algemene, multifunctionele ruimte kreeg een afscheiding van veel glas en houtwerk. Hierdoor is deze ruimte nu voor meerdere activiteiten te gebruiken. De geblokte marmoleumvloer is een knipoog naar de vloeren van vroeger. De kleuren zijn afgeleid van de huisstijl en het logo. Deze lichte en prettige ruimte is te huur voor diverse doeleinden; workshops, vergaderingen, lezingen, trainingen etc.  Meer informatie over de verhuurmogelijkheden vind u hier.

  • Indelingsplan
  • 3D impressie
  • Kleurenplan
  • Meubeladvies
  • Materiaaladvies
  • Ondersteuning tijdens realisatie