Kantine en spreekkamers Accountantskantoor Kollum

Opdrachtgever
Accountantskantoor Ahead Kollum

Ruimte(s)
Kantine | Spreekkamers | Kantoren | Gangen

Projecttaken
Interieurconcept | Interieurontwerp | Indelingsplan | Verlichtingsplan | Kleuren & materialen | Keukenontwerp | Maatwerk

Opdracht omschrijving

De Binnenstudio maakte een volledig interieurplan voor de spreekkamers, kantine, kantoren en gangen voor het nieuwe kantoor van accountantskantoor Ahead in Kollum.  Passend bij de entree en receptie van dit monumentale pand gingen we voor een moderne, warme uitstraling gemixt met zakelijke functionaliteit. Lichte, neutrale kleuren vormen de basis en zijn gecombineerd met warme vloerbedekking en meubels.

 

  • Indelingsplan
  • 3D impressie
  • Kleurenplan
  • Verlichtingsplan
  • Keukenontwerp
  • Ontwerp maatwerk meubels
  • Ontwerp trap
  • Meubeladvies
  • Materiaaladvies